Football Streams

FC Barcelona - Real Madrid Live Stream

El Clasico 2015

Real Madrid må finde sig i at være underdogs. Se Barcelona – Real Madrid live på internettet på bet365!

Med 2-1 i bagagen fra det første opgør i Copa del Rey-kvartfinalerne er Barcelona favorit til at gå videre til semifinalerne. Og selvom catalanerne i de senere år har haft krammet på Real Madrid er intet afgjort endnu.

Det første opgør var nemlig en af Barcas sværeste sejre over Real Madrid i lang tid. Ikke mindst fordi madrilenerne for en sjælden gangs skyld i rivalopgøret fik en sprudlende Cristiano Ronaldo at se i første halvleg. Hvis den store Hounaldo kan vise verdensklasse i to halvlege onsdag aften, kan returopgøret meget vel gå hen at blive en rigtig spændende og ikke mindst seværdig affære.

Så tro ikke, at Barcelona allerede er videre! Spil på det hold, du tror på hos Bet365 og se så Barcelona – Real Madrid live online samme sted eller på bet365. Her kan du få live streams til alle kampe i Copa del Rey, La Liga og meget mere!

1. kamp: Gå ikke glip af storkampen i Copa del Rey på onsdag! Se Real Madrid – Barcelona live online hos Bet65.

Det er igen El Clásico-tid. Tid til at sammenligne Real Madrid og Barcelona, Mourinho og Guardiola og naturligvis Ronaldo og Messi. Denne gang er det første af to møder i kvartfinalen i Copa del Rey med hjemmebanefordel til Real Madrid.

Watch Match Live

Link: Se Fodbold Live Online Hos Bet365

Real Madrid Barca Streaming, Se Fodbold Online!

Opret en konto hos 365k og få:
Live stream af El Clásico: Real Madrid – Barcelona live online.
Live streams af alle kampe i Copa del Rey, La Liga og meget mere.
Live streams fra verdens bedste fodboldhold og -turneringer.
Live streams til både Mac og PC.
Live streams med danske eller engelske kommentatorer.

Taktisk har Guardiola haft et overtag i forhold til Mourinho med små overraskelser i ærmet i de seneste møder, som har givet pote. I sidste ende er det dog spillerne på banen, der afgør udfaldet af kampen – og det kan næsten kun blive underholdende!

Gå derfor ikke glip af Real Madrid – Barcelona. Se opgøret live på internettet på Bet365 med de mange odds. Her får medlemmer adgang til live streams i høj kvalitet til alle kampe i Copa del Rey, La Liga og meget mere.

Info

© Football-Streams.TV - Real Madrid Barcelona Live Stream Fodbold